Det ultimata friluftslivet

Alla som har förmånen att ha en lägenhet med tillhörande balkong har oanade möjligheter. Här finns chansen till uteliv utan ansträngning. En inglasad balkong blir ett extra rum.

Att bo i lägenhet är oftast ett behagligt alternativ. Du slipper en ohygglig massa sysslor som villaägare förmodas njuta av. Gräsklippning och reparationer kan du glömma, och grannarnas åsikter om ditt boende är lika irrelevanta.

Nackdelen, speciellt i Stockholm, kan vara bostadens storlek. Många lägenheter är inte särskilt stora. Lyckligtvis har många lägenheter balkonger. Dem använder vi på olika sätt och efter eget huvud.

Ett större och roligare boende

Vi kan torrt konstatera att det regnar en del i Stockholm, och med lätt sorg i rösten också säga att där kan vara kallt. Sammantaget gör dessa trista fakta att vår balkong förblir oanvänd under stora delar av året. det är för kallt och det är för blött.

För dig som ser balkongen som en tillgång och inte som en lagringsplats för återvinningen enbart, kan det vara intressant att fundera en vända till. Hur använder du balkongen bäst? Vill du egentligen ha ett mysigt utrymme för umgänge och odling?

Om du tröttnat på skrotupplaget och fått en gudomlig vision av soffor, blommor, värmekälla och gardiner finns lösningen nära tillhands. Ta kontakt med specialister på balkonginglasning i Stockholm. Så enkelt kan det vara.

Med inglasad balkong smiter du undan vädrets makter och filtrerar bort en hel del buller på köpet. Du får ett rent litet paradis högt över massorna och alldeles osynligt.