Hjälpsam mäklare i Strängnäs

Köpa en lägenhet är inte gjort i en handvändning. Genom att ta hjälp av en mäklare i Strängnäs kan man vara trygg med att allt går enligt alla konstens regler.

Erika var född och uppväxt i Strängnäs och hade i alla år trivs alldeles ypperligt. Nu var det emellertid så att hon fått ett jobb i Mariefred. Ett jobb hon inte kunde tacka nej till även om det betydde att hon var tvungen att lämna sin hemstad och samtidigt flytta in i en ny lägenhet.

Det var inte helt enkelt att få till det när hon skulle arbeta hela tiden fram till flytt. Flyttstäd hade fixats, flyttfirma hyrts in. Nu hade hon tid hos en mäklare i Strängnäs för att få hjälp att sälja sin tvåa. Hon skulle även höra med mäklaren om denne kunde hjälpa till med att hitta en ny i Mariefred.

Mäklare var mycket hjälpsam

Efter mötet på mäklarfirman kände Erika sig mycket nöjd. Mäklaren Erik hade lovat att hjälpa henne med försäljningen. Inte nog med det. Densamme skulle kontakta en mäklare i Mariefred där de hade ett kontor och be dem se vilka objekt som fanns att köpa på orten och återkomma.

Det var bara fyra månader tills flytten senast skulle ske. Erika hoppades att mäklaren jobbade snabbt. Det visade sig att de kunde det. Erikas lägenhet blev såld och en ny lägenhet kunde köpas. Det blev ett litet glapp mellan de båda boendena men det var ingen fara då företaget hade en övernattningslägenhet hon kunde använda så länge.