Flyttfirma fick det tuffa jobbet i Täby

Att ta hand om packning är inget problem om man är frisk. Men är det dags att flytta ur huset kan all packning med fördel lämnas till en flyttfirma i Täby.

Det skulle bli härligt att flytta till de nybyggda lägenheterna med alla bekvämligheter. Där fanns både tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Dessutom fanns en fin altan med utsikt mot ett grönområde. På den fanns plats för både matbord och loungemöbler samt två solstolar. Inte illa hade de båda tyckt och slagit till.

Huset de bodde i hade varit Astrids och Kurts hem i nästan fyrtio år. Vilket i sin tur innebar att de hade hur mycket saker som helst. De hade gått igenom det som skulle med, slängas eller flyttas till något av barnen. Istället för att lägga ner timmar på packning bokade de en flyttfirma som hade tjänsten.

Flyttfirma tar över

Astrid skulle senare säga att anlitandet av en flyttfirma i Täby var det bästa hon gjort. Först hade hon trott att de endast flyttade sakerna från ett ställe till det andra. Men det hade visat sig att de även gjorde specialjobb. Hon gissade att de inte vetat vad de gav sig in på när hon bad dem att inkludera packning av alla saker.

Porslin och prydnadssaker skulle ta timmar att packa det, visste hon. Men flyttfirman hade gjort det innan insåg hon då det gick betydligt snabbare än hon väntat sig. Hon och maken hade åkt till lägenheten och blev förvånade när flyttbilen parkerade utanför långt innan förväntad tid. Hon lovade sig själv att baka något gott till dem att ta med sig till fikat på jobbet.