Anlita en mäklare och förverkliga din dröm i Upplands Väsby

Villalivet är stundtals tungt och det är inte ett liv för alla. När ditt husägande i Bollstanäs blivit till en personlig mardröm kan en mäklare i Upplands Väsby låta din dröm gå i uppfyllelse.

Du vaknar i din säng en söndag morgon och har fått nog. Du är öm i hela kroppen, lederna är stela och du är osäker på om du över huvud taget kommer att ta dig ur sängen. Det var likadant förra helgen, och helgen innan dess också. Stilla undrar du om det bara är du som känner att det är mindre jobbigt i veckan när du bara arbetar åtta timmar om dagen. Under helgerna arbetar du från tidig morgon till sen kväll. Du har fått nog. Det är inte värt det. Nu är det dags att sälja villan i Bollstanäs.

Planera inför framtiden med hjälp av en mäklare

Även om du inte längre vill bo i en villa i Upplands Väsby betyder inte det att du måste lämna den strategiskt belägna tätorten. Från Upplands Väsby kan du ta pendeltåget till huvudstaden som endast ligger 25 kilometer bort. Som om inte det vore nog är det bara 45 kilometer till universitetsstaden Uppsala. Känner du att allt arbete med en villa tär på krafterna både fysiskt och psykiskt finns det flera alternativa boendeformer i Upplands Väsby. Det finns hyresrätter och bostadsrätter i åtskilliga av Upplands Väsbys bostadsområden. Har du tröttnat på att kratta löv, skotta snö och klippa gräs finns flera möjligheter. En bostadsrätt i det lugna, naturnära och barnvänliga Brunnby Park är en av dem. Ett annat alternativ är kanske en bostadsrätt i Carslund. Här byggdes det bostäder med en annorlunda arkitektur inför bomässan BO 85.

Mäklare hjälper dig att förverkliga drömmen

När du väl tagit steget och bestämt dig för att ge upp villalivet är det dags för nästa steg. Det steget är att kontakta en mäklare vars yrke är just att sälja hus i Upplands Väsby. En mäklare spenderar dagarna med att sälja bostäder och har därför riktigt bra lokalkännedom. Därför bör du tala med mäklaren om vad du önskar hos ditt nya bostadsområde. Gör en lista på vad som är viktigast för dig i det nya bostadsområdet. Mäklaren kan hjälpa dig att hitta rätt. Oavsett om du är ute efter stora grönområden, nära till pendeltågsstationen eller om du vill bo nära Yngwie Malmsteens barndomshem.